Osta-renkaitajoissa-on-3PMSF-symboli

Vaihda autoosi talvirenkaat ennen kuin lumi tulee

talvirenkaat

Talven lähestyessä on aika valmistautua autonrenkaiden vaihtamiseen. Jos renkaasi varastoidaan renkaiden huoltoasemalle, tämä on paljon helpompaa, koska renkaat ovat jo oikeassa paikassa. Sinulla on myös vähemmän suunniteltavaa, koska voit ajaa sinne vain vähillä valmisteluilla. Voit myös suunnitella etukäteen ja varata päivämäärän renkaanvaihtoon. Tämä on hyvä varsinkin, jos he eivät ota asiakkaita ilman niitä. Tämä varmistaa, että et unohda vaihtaa ennen kuin on liian myöhäistä, ja voit varmistaa, että valitset ajan, jolloin kalenterisi ei ole liian kiireinen.

Jos talvirenkaat ovat edelleen hyvässä kunnossa, vaihto voidaan tehdä nopeasti. On kuitenkin erittäin tärkeää vaihtaa renkaat ennen ensilumen saapumista. Jos lumisade sattuu tulemaan ennen renkaiden vaihtamista, ajaminen on erittäin vaarallista, ja on suositeltavaa pidättäytyä ajamasta. Jos sataa hyvin varhain, lumi sulaa todennäköisesti muutamassa päivässä, joten sinun on yritettävä löytää vaihtoehtoinen liikkumismuoto.

Jos sinulla on nastarenkaat, sinun on noudatettava päivämääriä, jolloin niitä voidaan käyttää, kun taas jos sinulla on kitkarenkaat voit asentaa ne aikaisemmin, jotta ne ovat jo alla ennen kuin ensimmäinen lumi sataa. Talvirenkaat ovat parempia kuin kesärenkaat alle nollassa asteessa, joten yritä vaihtaa renkaita, kun yölämpötilat alkavat lähestyä nollaa astetta. Nastattomilla renkailla et riko mitään lakeja pitämällä niitä autossasi liian aikaisin, mutta ne ovat silti talvirenkaita, eikä niitä tule käyttää lämpimällä kesäsäällä. Jos käytät niitä lämpimissä olosuhteissa, kuluminen on suurempaa, mutta se voi olla sen arvoista viikon tai kahden ajan varmistaaksesi, että ne ovat autossasi ensilumen saapuessa.

Lisätietoja talvirenkaiden vaihtamisesta on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi