Uudet talvirenkaat lisäävät turvallisuutta

kesärenkaille

Ero uusien ja vanhojen renkaiden välillä voi olla ratkaiseva asia onnettomuuksien välttämisen kannalta. Uusilla renkailla on parempi urasyvyys kuin jo käytetyillä renkailla. Vaihda aina uusiin renkaisiin, kun kulutuspinnan urasyvyys saavuttaa 4 mm. Talvirenkaiden kulutuspinnan syvyys on tärkeämpää, koska renkaiden on kyettävä käsittelemään lunta ja lunta. Urasyvyys on tärkeä myös kesärenkaille, koska sinun on pystyttävä pitämään märkäpito hyvällä tasolla ja välttämään vesiliirtoa.

Uusissa kesärenkaissa on kaikki uusimmat innovaatiot. Jos sinulla on nastarenkaat, kaikki nastat ovat paikoillaan, kun taas nykyiset nastarenkaat saattavat olla jo menettäneet suuren osan niistä tai että ne ovat kuluneet niin, että ne eivät tartu yhtä hyvin jäällä ajettaessa. Nastattomissa renkaissa kulutuspintakuvioon sisältyy useita innovaatioita, jotka tarjoavat hyvän pidon jäällä ja lumella ilman nastoja. Näitä renkaita parannetaan joka vuosi pidon parantamiseksi.

Hyvien talvirenkaiden ostamisen lisäksi sinun on myös varmistettava, että huollat ​​niitä, jotta ne pysyisivät käytännössä uusina pidempään. Sinun on aina varmistettava, että renkaissa on riittävästi ilmaa, koska renkaiden alhainen ilmanpaine lisää kulumista ja lisää polttoaineenkulutusta. Renkaiden paikkojen vaihtaminen pidentää myös käyttöikää, kun tasoitat etu- ja takarenkaiden kulumista, jotta voit myöhemmin vaihtaa kaikki neljä rengasta samanaikaisesti. Vain kahden renkaan vaihtaminen tekee autosta epävakaamman, koska se voi yli- tai aliohjata riippuen siitä, missä renkaat, joilla on paras pito, sijaitsevat. Jos valitset matalan vierintävastuksen renkaat, ne kuluvat vähemmän ja kestävät siten pidempään. Se johtaa myös pienempään polttoaineenkulutukseen ja pienempiin hiilidioksidipäästöihin.

Lisätietoja uusista talvirenkaista on osoitteessa https://vianor.fi/