Paranna auton kesäsuorituskykyä

kesärenkaat

On olemassa muutamia tapoja, joilla voit parantaa auton suorituskykyä kesällä. Jotkut näistä sisältävät sen, mitä voit tehdä varmistamalla, että ajoneuvossasi on parhaat mahdolliset renkaat. Varmista, että sinulla on korkealaatuiset premium-kesärenkaat. Korkealaatuisilla renkailla on alhaisempi vierintävastus ja hitaampi renkaiden kuluminen, mikä johtaa huomattaviin säästöihin, jos verrataan ajoa halvoilla renkailla.

Varmista, että renkaissa on riittävä kulutuspinnan syvyys. Urien syvyyden tulee olla vähintään 4 mm sen varmistamiseksi, että saat renkaista tarvittavat ominaisuudet pidon, jarrutusmatkan ja turvallisuuden suhteen. Vesiliirtoon liittyvä riski kasvaa myös alhaisella kulutuspinnan syvyydellä. Rengaspaineet tulee tarkistaa myös kesällä, koska paine vaihtelee lämpötilan mukaan. Väärä rengaspaine johtaa auton huonompaan suorituskykyyn, koska renkailla ei ole optimaalista kosketuspinta-alaa.

Alhainen rengaspaine johtaa suurempaan vierintävastukseen, joten renkaiden kuluminen on nopeampaa ja polttoaineenkulutus suurempaa. Tästä voi nopeasti tulla melko kallista. Koska rengaspaine on erittäin helppo tarkistaa ja sinulla on mahdollisuus tarkistaa se joka kerta, kun olet huoltoasemalla täyttääksesi tankin. Varmista, että sinulla on oikeat renkaat ajo-olosuhteidesi mukaan; on erityisiä renkaita maastokäyttöön, nopeaan luokitteluun erittäin nopeille autoille ja autoille, jotka tarvitsevat kuljettaa raskaita kuormia. Sovittamalla renkaat tarpeisiisi ja ajo-olosuhteisiin lisäät auton suorituskykyä. Nopeat 225/50R17 kesärenkaat ovat erittäin nopeita ja tehokkaita autoja varten.

Kaikki nämä tekijät lisäävät yleistä suorituskykyä, joten älä unohda ketään niistä.

Lisätietoja kesärenkaista löytyy osoitteesta www.nokianrenkaat.fi