Hosten-krever-at-du-har-premium-sommerdekk

Ikke-piggdekk gir det beste forholdet mellom sikkerhet og bekvemmelighet

vinterdekk

Når det nærmer seg vinter og du må bytte til vinterdekk for å sikre sikker kjøring om vinteren, har du noen dekkalternativer. Bor du i et område der det ikke er snø, så kan du selvfølgelig fortsette å kjøre med sommerdekk. Imidlertid har de fleste deler noen vinterforhold i vintersesongen, som alt fra få måneder til riktig vinter til i noen tilfeller bare korte snøflekker som oppstår og smelter bort noen dager senere.

Hvis du har skikkelige vintre, er det beste alltid å bytte til vinterdekk, der du har piggdekk og ikke-piggdekk. Piggdekk er forbudt i Tyskland og Polen. De har også noen begrensninger knyttet til deres brukstid. Hvis du bor i et av disse landene eller planlegger å besøke eller kjøre gjennom dem i vintersesongen, må du ha ikke-piggdekk. Ikke-piggdekkene kan brukes i alle land og gir nesten like godt grep på hardpakket snø og is, og de er like gode på snø. Det er ingen datobegrensninger relatert til ikke-piggdekk, så de kan monteres tidligere for å sikre at du har dem på bilen din før snøen kommer.

Du kan også bruke vintergodkjente allværsdekk, som kan brukes hele året og kan være bra i områder som har litt mer uregelmessige vintre, men du vil fortsatt sørge for at du kan bruke bilen din trygt når som helst på året uansett vær. Det gir både komfort og sikkerhet til disse områdene. Siden det er farlig å kjøre med sommerdekk under vinterforhold, vil dette sørge for at du kan unngå å gjøre det. Du må imidlertid rotere dekkene i løpet av året for å forlenge levetiden.

For mer informasjon om ikke-piggdekk, besøk: www.nokiantyres.no